Понеделник, Юни 17, 2024

  • Конструкция : желязна рамка  от винкели и профили грундирани и боядисани
  • Стени: висококачествени топлоизолационни стенни панели от полиоретан и поцинкована, прахообразно боядисана ламарина с дебелина 40мм
  • Дъно: метална скара,покрита с водоустойчев шперплат и балатум или паркет. За санитарните помещения- теракот.
  • Покрив: висококачествени топлоизолационни покривни панели от полиоретан и поцинкована, прахообразно боядисана ламарина с дебелина 40 мм
  • Врати:Алуминеви врати  - с р-ри 92/200
  • Прозорци :  Ал. дограма -  с р-ри 100/100 и за санитарния възел- с р-ри 30/30 .
  • Ел.обзавеждане: Монофазна ел.инсталация, състояща се от: ел.табло,автоматични предпазители,контакти,ключове,кабели,кабелни канали и контакт /щепсел тип ССЕ-евробукса/.

Разположението на вратите и прозорците, броя и размерите са според желанието на клиента. Ако прозореца е 1.00м./1.00м., то той е на 0,90 м. от пода, за да е наравно горният му край с горният край на вратата. Ако прозореца е по-висок то той е на по-малко разтояние от пода.
На всеки един от примерните варианти може да се сложат  допълнителни прозорци и врати - в зависимост от нуждите на клиента.

Офис контейнери

Това са контейнери подходящи не само за офиси, но и за живеене. Ползват се за вили, бунгала и малки къщи. В повечето случаи имат две отделни помещения и санитарен възел с мивка, моноблок и душ. По желание може да има бойлер, душкабина,климатик и кухненско обзавеждане и т.н.

Примерени варианти

Складове

Очаквайте скоро описание и примерени варианти...

Примерени варианти

Сглобяеми конструкции

  • административни сгради, магазини, аптеки, къщи и др.

Това са няколко свързани контейнера. Те могат да се монтират както един до друг  така и един върху друг. За тези конструкции се препоръчва да са по-висики. Най-предпочитаната височина е 2.50 м.

Примерен вариант на къща

Метални конструкции

  • Метални конструкции - халета

Очаквайте скоро ...

Примерни варианти

Кабинки за охрана

Размера може да е от 1.00м./1.00м. до 3.00м./3.00м. Най-предпочитаният вариант е 2.30м./2.30м./ h 2.25м. –( вътрешни размери ) с врата и един прозорец 1.00м/1.00м.

Примерен вариант

Строителни фургони

Размера може да е съобразен с изискванията на клиента – по-широк, по-тесен, брой врати и прозорци, брой помещения( преградни стени) и т.н.
Най-предпочитаният вариант за строителен  фургон е 6.00м./2.30м./ h 2.25м. –( вътрешни размери ) с врата и един прозорец 1.00м/1.00м.

Примерен вариант

Санитарни контейнери

Размера им е от 1.00м/1.00м. – една тоалетна с мивка до в зависимост от клиента.Може да са само бани. Може да са  съблекални с отделни бани и тоалетни.

Примерен вариант